Karakter


Secondhand produkter har en historie og karakter, som påvirker interiør og innredning positivt.

Jeg ønsker å vise og å hjelpe til med å inkludere gamle objekter og møbler, for å skape unike hjem og redusere andelen produkter vi kjøper nytt. 

Kreativitet


Å kjøpe secondhand er også en fin mulighet for å være kreativ. Ikke alt må brukes på den måten det er tiltenkt, det er muligheter for å skape overraskelser og løsninger ingen andre har.

God kvalitet varer lenge og kan som oftest pusse opp. 

Haukaa


Jeg har en forkjærlighet for møbler med sjel og tyngde i seg. 
Et hjem bygges opp over tid og er aller flottest når det får speile de som bor der.
Inkluderer du gamle møbler og ting som betyr noe for deg, vil interiøret bli unikt, inviterende og komfortabelt. Det krever litt tålmodighet, men elementer ikke alle andre har, som du kanskje har arvet eller funnet, tilfører det lille ekstra og får også dine nyinnkjøpte møbler til å falle på plass. 
I all hovedsak er det jeg tilbyr brukt. Fellesnevneren er at det er av god kvalitet og laget for å holde i mange år. - Jeg håper at de skal få anledning til å skinne på nytt!

Gjenbruk


Det er et stadig økende behov for å ta vare på mer av det som allerede er produsert. Ved å selge brukte objekter, i god stand, ønsker jeg å bidra til resirkulering av møbel- og interiørmarkedet. Secondhand objekter forbruker ikke/ eller ved reparasjon, minimalt med råmaterialer. - De krever ikke forbruk av energi for å produseres og avfall reduseres.

I flere år har jeg også tatt kveldsstudier ved Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum. Hovedsaklig jobber jeg med linoleumstrykk og fotografi. Jeg har også vært en del av kunstnerfellesskapet på Sjøholmen. For å se flere av mine arbeider, besøk:

Hjemmeside: www.anettehaukaa.no
Instagram: @anettehaukaa

Utover dette er jeg utdannet Siviløkonom og har jobbet med kommunikasjon og markedsføring i mange år.